Acasă GALERIE FOTO

GALERIE FOTO

Pentru a viziona mai multe fotografii, puteți accesa pagina noastră de Facebook

Felicitări elevei noastre! Premiul I și Trofeul la Concursul „Tineri bucătari”

Felicitări echipei noastre de Rugby tag!

La Olimpiada Sportului Școlar la Rugby tag – etapa județeană, echipa școlii noastre a obținut LOCUL al III- lea. Felicitări elevilor și profesorilor îndrumători!

Felicitări elevilor noștri! Premiul III la Concursul WorldSkills Romania – faza națională !

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A NONVIOLENȚEI ÎN ȘCOLI

Ne confruntăm, aproape la orice pas, cu o varietate de forme de violență. Școala noastră consideră că prevenția este elementul cheie al armoniei și al siguranței. În acest sens, elevii Liceului Tehnologic Meserii și Servicii, sub îndrumarea profesorilor, au marcat ZIUA NONVIOLENȚEI prin activități diverse, oferind sprijin copiilor în înțelegerea actelor de violență și mai cu seamă în necesitatea preîntâmpinării lor !

Felicitări elevilor noștri! LOCUL III – FOTBAL

Elevii noștri s-au alăturat mișcării #BeActive și în cadrul competițiilor sportive în Săptămâna europeana a sportului au ocupat Locul III, la categoria Fotbal.
Elevii Liceul Tehnologic Meserii și Servicii contribuie astfel la conștientizarea importanței unui stil de viață activ deoarece sportul și activitatea fizică contribuie la sănătatea și bunăstarea tuturor.

Felicitări profesorilor îndrumători, dna prof. Bălcinoiu Maria și dl prof. Radu Ștefan!

Ziua Națională a Meseriilor 11.03.2022

Finala națională a competiției pe meserii WorldSkills Franța

Ceremonia de decernare a premiilor Școală Europeană 2019

ABSOLVENȚI AI LICEULUI

Scrieți singur rolul vieții. Este singurul mod în care poți ajunge oriunde te poarta gândul. Desigur că e ceva mai greu, dar uneori suntem constrânși să ne luăm destinul în propriile mâini.

2021 – 2022